KIDS | FAVORIETEN KINDER SNEAKERS.

Mijn favorieten kinder sneakers van dit moment.

Wanneer je net als ik lekker actief bent op social media dan herken je de schoenen die ik hier onder heb verzameld vast wel.  De merknamen Adidas, Puma en All stars zijn al jaren bekend en zullen voorlopig ook niet snel gaan verdwijnen. Ik denk dat bijna elk kindje wat ik daar volg wel een van deze ( of meerdere)  paren in zijn of haar kast heeft liggen. Naast de kinderen zijn deze schoenen natuurlijk ook erg populair bij de rest van de schoenen dragers in de wereld. Het leuke van veel modellen vind ik dat ze voor jongetjes en voor meisjes kunnen. En verkrijgbaar in grote en kleine maten, dus Twinning is winning!

Op dit moment draagt mijn dochter bijna dagelijks haar Adidas Stan Smiths met een roze achterkant, deze schoenen hebben een goed voetbed en ze loopt hier ontzettend goed op. Wij hebben gekozen voor de versie met klittenband omdat je dat makkelijk en snel aan doet. Vorige week ben ik in een schoenenwinkel geweest om haar voetjes eens op te meten, want dat is toch wel ontzettend lastig bij die kleintjes. Hoe weet je nou of ze op de juiste maat schoenen lopen. Als ik schoenen uit zocht ging ik altijd een beetje proberen te voelen bij haar tenen, of ik keek op internet hoeveel CM haar voetje was en vergeleek dit met de schoenen die ik op internet zag.

De schoenen die ik hier onder heb staan zijn niet extreem duur maar het zijn ook geen goedkope €10,- modelletjes die je bij de Primark ziet. Ik vind het persoonlijk nooit zo heel erg belangrijk waar haar kleding vandaan komt. Ik bestel op webshops, maar koop ook vaak genoeg kleding bij de h&m of de Primark.

Omdat ze er zo snel uitgroeien vind ik het niet altijd waard om hele dure kleding te kopen voor haar. Zeker nu ze lekker buiten aan het spelen is worden de kleertjes snel vies of slijten ze snel. Schoenen daarin tegen zijn een ander verhaal.

Ivy heeft nu elke keer 2 (max 3) paar schoenen in de maat gehad waar ze op dat moment in zit. Omdat ze deze schoenen bijna elke dag draagt geef ik hier makkelijker meer geld aan uit. Ik kan niet in andermans portemonnee kijken maar ik vind persoonlijk dat onderstaande modelletjes het geld waard zijn. Wanneer ze er na een tijdje nog goed uit zien, en ze te klein zijn kun je ze vaak ook weer makkelijk door verkopen via marktplaats of verkoop groepen op Facebook & Instagram.

Ik probeer haar schoenen altijd een beetje netjes te houden, na een dagje in de zandbak ga ik er met mijn natte doekje overheen en zien ze er vaak weer als nieuw uit. Wanneer je dit een beetje bij houdt zullen ze ook nog meer geld waard zijn als je ze wil verkopen.

Hier onder een aantal mooie modelletjes die ontzettend leuk zijn voor jou kleintje. De meeste modellen zijn ook makkelijk te combineren. Boven de foto staat de naam van de schoenen, wanneer je hier op klikt zul je doorlinken naar een webshop die deze verkoopt.

 

ROZE PUMA SNEAKERS TINY COTTONS CANVAS

BLAUWE PUMA SNEAKERS TINY COTTONS CANVAS

BEIGE PUMA SNEAKERS TINY COTTONS CANVAS

ROZE PUMA SNEAKERS TINY COTTONS LEATHER

WITTE PUMA SNEAKERS BASKET CLASSIC L BTS

WITTE SIMONE MATHIEU SNEAKERS 1526

ZWARTE ADIDAS SNEAKERS SUPERSTAR KIDS

WITTE ADIDAS SNEAKERS SUPERSTAR FOUNDATION

 

WITTE ADIDAS SNEAKERS STAN SMITH KIDS

WITTE ADIDAS SNEAKERS STAN SMITH KIDS

WITTE CONVERSE SNEAKERS CHUCK TAYLOR ALL STAR SEASONAL

 

ROZE CONVERSE SNEAKERS CHUCK TAYLOR ALL STAR SEASONAL

BLAUWE CONVERSE SNEAKERS CHUCK TAYLOR ALL STAR SEASONAL

ZWARTE CONVERSE SNEAKERS CHUCK TAYLOR ALL STAR SEASONAL

ZWARTE PUMA SNEAKERS SUEDE 2 STRAPS

ROZE PUMA SNEAKERS SUEDE 2 STRAPS

BLAUWE PUMA SNEAKERS SUEDE 2 STRAPS

 

En zit er wat leuks tussen voor jou kindje?