KIDS | FLAMINGO PARTY

KIDS | FLAMINGO PARTY

KIDS | FLAMINGO PARTY.

Vandaag weer een nieuwe outfit post. Dit keer met een kleding setje van de webshop Madeforkids

Ik ben altijd erg fan van webshops die zelf gemaakte items verkopen. De webshop Madeforkids verkoopt naast kleding ook accessoires voor in de kinderkamer. Zo ook de ballenbak waar wij al heel erg lang enorme fan van zijn! Marjolein is de eigenaresse van de webshop en maakt haar kleding items dus helemaal zelf.

De kleding wordt gemaakt van Organic katoen en is veelal french Terry. Dit is een dikkere stof, hier is het jurkje wat Ivy op onderstaande foto’s draagt van gemaakt. Dit is voor kindjes lekker zacht om te dragen, en dat is natuurlijk erg belangrijk.

Mocht je vragen hebben over de maat, stuur Marjolein dan een berichtje om de maat door te geven. Ik heb dat zelf ook gedaan, zo weet je zeker dat de maat klopt.

Ik zocht een setje uit in mijn ‘verassing’ favoriete kleur roze. Een jurkje, gecombineerd met een blauw met roze broekje met een geweldige flamingo print. De flamingo print is iets wat de afgelopen tijd wel echt een hype is. Of het nou in kleding of in accessoires voor in huis is, het kan allemaal!

 

Kijken jullie mee hoe het staat ?


Ivy speelt hier op haar Powerboard waar ik vorige week een bericht over schreef.

De leggings sluiten mooi om de enkels aan. Dat vind ik altijd mooi.

 

Nemen jullie een kijkje op de webshop van Madeforkids?