KIDS | LEUKE UITSTAPJES MET KIDS | EEN DAGJE NAAR PLASWIJCKPARK.

KIDS | LEUKE UITSTAPJES MET KIDS | EEN DAGJE NAAR PLASWIJCKPARK.

Leuke uitstapjes met kids | Een dagje naar Plaswijckpark.

Vorige week gingen wij een leuk uitje met zijn 3-en. Wij gingen naar Plaswijckpark in Rotterdam. Het park heeft een hoop leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden.

Je hebt er onder andere verschillende speeltuinen, een theater, je kunt er waterfietsen, fietsen op de skelters, er is een binnen speel plaatst, je kunt naar verschillende dieren kijken en je hebt er ook nog eens een buiten zwembad. Wat voor weer het ook is, je kunt hier dus altijd terecht voor veel speel plezier.

De dag dat wij hiernaar toe gingen was het best wel koud en was het buiten zwembad dan ook gesloten. Verder kon je overal gebruik van maken. Op vaste tijden kun je ook kijken naar de verschillende theater voorstellingen die hier worden gegeven.

Waterfietsen
Bij de waterfietsen kun je in een zwaantje rond varen. Ook is hier een water attractie voor kinderen die wel al een stuk ouder zijn.

Wij vonden de zwaantjes er leuk, we konden hier gezellig met zijn 3en in en Ivy vond het heel erg leuk om om zich heen te kijken en mee te sturen aan het stuur.

Samen met papa aan het stuur!

Onze kleine kapitein.

Het buitenzwembad.
Het buiten zwembad was nu nog gesloten maar je kon wel zien hoe het er uit zag.

Deze foto komt van de website. Zo ziet het er dus uit in de zomer! Heerlijk, krijg gelijk zin om te gaan zwemmen.

Buiten spelen.

Lekker buiten spelen in een paar van de vele verschillende speeltuinen. De eerste twee foto’s komen van de website. (Om te voorkomen dat er gezichtjes van kindjes opstaan die dit niet willen)


Bij de skelters kunnen de kinderen ook heerlijk hun eigen gang gaan.

Ivy had het naar haar zin in een van de glijbanen die er in dit park te vinden waren.

Een van de binnen speel plaatsen. Wanneer het weer dus niet mee zit kun je, je hier dus prima vermaken. Naast deze speelplaats zijn er ook nog verschillende andere activiteiten te doen. 
Lekker bouwen en stapelen. Hier was ze niet weg te slaan..

Lekker uitrusten in de zandbak in het zonnetje.

Ik vond het een heel erg leuk park om een keer naar toe te gaan. Voor de leeftijd 1,5 is het al zeker een aanrader. Er is veel te doen en er is voor alle leeftijden genoeg leuks te beleven.

Wil jij nou ook een dagje naar Plaswijckpark, hier onder het adres.

Adres Ringdijk 20
3053KS Rotterdam
Telefoon (010) 418 18 36
E-mail [email protected]