KIDS & LIFESTYLE | MIJN OPGROEIBOEK.

Mijn opgroeiboek.

Een tijdje geleden schreef ik een blogpost over het Eerste jaar boek van Kidooz. Dit is een boek waar je alle mijlpalen uit het eerste jaar in kunt bij houden. Na het Eerste jaar boek is het tijd voor het opgroeiboek. Het opgroeiboek is  een boek waar je alles kunt invullen vanaf jaar 1 t/m jaar 4. Zo kun je ook leuke uitspraken en brabbels opschrijven, en kun je alle nieuwe mijlpalen weer netjes bijhouden.

Het netjes bijhouden is wel een dingetje hoor, maar in het eerste jaar boek vul je echt elke maand nieuwe mijlpalen in en hier is het wat meer verdeeld. Het boek is net zoals de rest van de boeken van Kidooz in de Zwart/Wit monochrome stijl. Er zijn inmiddels al heel wat invulboeken te koop maar dit zijn zeker weten mijn favorieten.

Hier onder een paar foto’s van het boek zodat je een beetje een idee hebt wat er in staat.

vanpauline-1 vanpauline-2opgroeiboek-4opgroeiboek-1opgroeiboek-2opgroeiboek-1opgroeiboek-5

Ik ben van mening dat ook al vul je niet alles in het erg leuk is om later terug te lezen wat jou kleintje allemaal deed. Wanneer je net zwanger bent kun je ook kiezen voor het ‘mijn negen maanden boek’. Wanneer je voor een vriendin een baby shower organiseert kun je hier ook een leuk boek van bestellen. En dan tijdens je kraamtijd heb je natuurlijk ook nog een passend kraambezoek boek! Nou ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is dat ik deze boeken echt geweldig vindt. Ik ben benieuwd of jullie ze ook gaan bestellen?

Shoppen?