KIDS | MIJLPAALKAARTJES.

KIDS | MIJLPAALKAARTJES.

Mijlpaalkaartjes!

Hoera Ivy is vandaag 18 maanden oud en daarom vandaag een blog over mijl paalkaartjes. Op deze manier kun je al jou leuke momenten vast leggen met een leuk kaartje. Deze leuke kaartjes zie je in heel veel verschillende webshops in het assortiment staan. Maar wat doe je er mee en hoe zet je ze op de foto? Tegenwoordig maakt iedereen de hele dag foto’s. Of het nou is met een spiegelreflex camera of gewoon met je mobiele telefoon. Het blijft leuk om al die mijlpalen van jou kleintje vast te leggen.

Leg al jou mooie momenten vast met leuke mijlpaal kaartjes.

Je hebt deze kaartjes al voor baby’tjes die net geboren zijn. Vanaf dat moment kun je de kaartjes naast jou kleintje neerleggen en er een leuke foto van maken. Heel erg leuk voor later om te zien hoe groot (of klein) ze op dat moment waren. Na de baby fase heb je de dreumes fase en dat zijn de kaartjes die ik in dit bericht ga laten zien. Een kaartje met ik kan lopen, een kaartje voor op het strand een eerste echte eigen selfie. Je kunt nog steeds foto’s maken met jou kindje en het kaartje maar ook zoals ik hier laat zien.  Hoe jij het doet is natuurlijk helemaal aan jou, maar misschien geven deze foto’s je wat inspiratie.

Op Instagram zijn de Flatlay foto’s ontzettend populair, wat is dat dan zullen sommige misschien denken? Met een flatlay laat je een aantal kleding stukken zien die je kindje bijvoorbeeld die dag gaat dragen. Deze kaartjes komen van de webshop Kidooz. Ze verkopen verschillende mijlpaalkaartjes. Je kunt kiezen voor Baby, zwanger, dreumes of maanden.

De kaartjes zijn klein en hebben ronde hoekjes. Heel erg fijn dat je kindje zich dus niet zo snel kan snijden aan het papier.

Ze groeien ook zo snel, Ivy zit op dit moment al in maatje 86/92.

Een lekker dagje shoppen, dat leggen we natuurlijk ook graag vast.

Dagje naar het strand!

Etenstijd!

Wie is het beste vriendje van jou kindje?

Een van de allerleukste mijlpalen die wij op dit moment hebben bereikt.. LOPEN!

De laatste tijd zit Ivy veel te kleuren. En bij al die tekeningen is het leuk om dit kaartje bij te leggen.

Ik hoop dat jullie wat aan deze foto inspiratie hebben gehad en ben benieuwd of jullie het zelf ook op deze manier doen?

 

Shop jou mijlpaalkaartjes hier.