KIDS | MIJN EERSTE JAAR BOEK!

Toen Ivy net was geboren vertelde iedereen mij dat ik wel alles moest opschrijven. Wanneer kon ze voor het eerst lachen, wanneer kon ze voor het eerst zitten, wanneer kon ze voor het eerst zelf staan. Als je dit niet ergens op schrijft vergeet je het waarschijnlijk toch een keer. Dus ik ben dit een beetje bij gaan houden, ik schreef dingen op in een klein boekje of in mijn telefoon. Ik maakte ook gebruik van de mijl paalkaartjes voor foto’s.

Maar ik wilde graag alles bij elkaar in een boek. Bij de webshop Kidooz. hebben ze hele leuke invulboeken. Dit boek is te koop voor €29.95 Inmiddels hebben ze al 6 super leuke boeken te koop. Ik koos voor het invulboek ‘Mijn Eerste Jaar’.

Als je vanaf het begin van je zwangerschap alles wilt bij houden heb je bijvoorbeeld ook het 9 maanden boek. Als je net bent bevallen kun je er voor kiezen om je kraambezoek een stukje in te laten vullen voor je in het kraambezoekboek. Als de kindjes wat ouder zijn kan je kiezen voor het brabbels & uitspraken boek of het boefjes en bengeltjes boek.
Ik wil natuurlijk niet alles verklappen dus ik heb een paar foto’s gemaakt uit het boek.

Dit is de voorkant van het boek.

Mijn eerste jaar boek- Kidooz (1)

Ik heb voor de foto de beschuit met muisjes maar weer even  uit de kast gehaald. Ziet er toch wel iets leuker uit hé zo?
Mijn eerste jaar boek- Kidooz (2)
Inmiddels zitten wij al in maand 10 en had ik dus nog een hoop in te vullen.
Mijn eerste jaar boek- Kidooz (3)
De bevalling…
Mijn eerste jaar boek- Kidooz (4)
Dit vind ik echt leuke bladzijdes.
Mijn eerste jaar boek- Kidooz (5)

Ben jij nou ook van plan om een boek te bestellen? Kijk dan eens op de webshop van Kidooz.nl Misschien zit er ook wel een leuk boek voor jou bij.

Fijn weekend! Liefs Anouk.