KIDS | ARMBANDJES VOOR DE KLEINTJES.

KIDS | ARMBANDJES VOOR DE KLEINTJES.

Armbandjes voor de kleintjes.

Persoonlijk ben ik echt gek op armbandjes, ik heb standaard een zilver collectie om mijn armen hangen die ik ook eigenlijk nooit af doe. Toen Ivy net was geboren kreeg ik van een vriendinnetje een armbandje met haar naam op een naamplaatje als cadeautje. Ik was hier echt zo ontzettend blij mee want dit wilde ik echt super graag hebben. Ze kent mij goed en dacht dit is het perfecte cadeautje.

 

Helaas was deze na een aantal maanden al te klein en paste dit leuke armbandje niet meer om haar polsjes.. Ik ben toen naar de winkel geweest om te vragen of ik dit armbandje groter kan laten maken. De prijs van het vergroten was bijna duurder dan een nieuwe bestellen. Dus daarom ging ik nu toch maar op zoek naar een nieuwe armbandje voor haar.

 

Bij de Lucardi vond ik drie hele leuke nieuwe kinder armbandjes en die wil ik vandaag graag aan jullie laten zien. Ik heb gekozen voor twee naamplaat armbandjes. Op alle twee staat haar naam gegraveerd. Op een van de twee bandjes staat ook haar geboortedatum gegraveerd op de achterkant. En als derde heb ik gekozen voor een bedel armbandje met wat verschillende bedeltjes. Ik vind het leuk om twee armbandjes te combineren of om ze gewoon los te dragen en bij elke outfit af te wisselen.

 

 

Allereerst even een foto van Ivy die hier twee van de drie armbandjes draagt. Isn’t she cute? 🙂

lucardi-18

Een close up van alle drie de armbandjes. Zoals jullie zien zijn de twee naamplaat bandjes iets anders. Sowieso is het lettertype anders en zit er bij het bovenste armbandje een hartje in het naamplaatje verwerkt.

dsc_0272

Op de achterkant van het eerste armbandje staat haar geboortedatum gegraveerd.

lucardi-9

Ik heb onwijs mijn best gedaan om deze kleine veel te beweeglijke kleine meid op de foto te zetten met de armbandjes. Ik hoop dat jullie het zo goed genoeg kunnen zien. Op deze foto heeft Ivy het bedelarmbandje om in combinatie met een naamplaat bandje.

 

lucardi-11

Konijn werd niet los gelaten tijdens de foto dus die mocht voor vandaag mee op de foto.

lucardi-12

lucardi-13

Hier een foto met alleen het bedelarmbandje.

lucardi-14

Een foto van het armbandje met het hartje.

lucardi-15

En een foto van het armbandje zonder het hartje.

lucardi-16

Ik ben zo blij dat we haar eindelijk weer armbandjes om kunnen doen ik vind het echt zo ontzettend schattig staan. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie kleintje ook armbandjes draagt?

 

Wil jij nou een van deze armbandjes voor jou kleintje hebben? Dan staan hier onder de linkjes.