KIDS | NIEUWE KLEERTJES VAN VINGINO.

 

Nieuwe kleertjes van Vingino voor Ivy.

Toen ik een paar jaar geleden in een kinderkleding zaak werkte werd het merk Vingino altijd erg veel verkocht. Een leuk merk met naar mening wat ”stoerdere” kinder en babykleding. Ondanks dat ik echt gek ben op de meisje-meisje jurkjes vind ik een wat stoerder item zoals een spijker blouse ook erg leuk. Ik zocht drie artikelen uit van de nieuwe collectie. Een broek een spijker blouse en een tasje.

Qua maat vind ik de kleren iets kleiner vallen. Ivy draagt op dit moment van alles 92 of 98 maar ik heb beide items gekozen in maat 4 (maat 104) Het blousje is echt perfect qua maat en de broek is nog ietsje wijd maar het ziet er niet storend uit.

De broek die ik uitzocht is onwijs zacht en komt uit de sport collectie. Op de broek zit een leuk bloemen patroon met verschillende kleurtjes. Omdat er verschillende kleurtjes in zitten is het makkelijk te combineren met verschillende shirtjes. De broek heet ‘‘ Broek Sarloes”

Front view

Een spijkerblouse is een item wat je op heel veel verschillende manieren kunt combineren. Ik vind het leuk om hem open te dragen met een leuk shirtje met een printje of een effen kleur er onder. Ook vind ik het bij lange mouwen leuk om aan de onderkant de mouwtjes om te slaan zodat je het shirtje van er onder weer terug ziet komen. Dit is de ”Denim Blouse Livia

 

En dan de tas, als er iets is waar mijn kleine mini me altijd in nadoet is het met tasjes lopen. Dit leuke tasje is gemaakt in samenwerking met BYDANIE en Vingino. Je kunt de tasjes ook los van elkaar halen en ook weer makkelijk aan elkaar klikken. Het tasje heet ”Varije’ 

Front view

 

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe items vinden!