KIDS | NIEUWE ROZE LAARSJES VOOR IVY.

ROZE LAARSJES!

Ik hou van winkelen, en dan vooral winkelen voor Ivy.  Ik had nooit gedacht dat winkelen voor jezelf ineens een stuk minder leuk is als je een kindje hebt. Wanneer ik vroeger uren lang op de H&M site rond snuffelfde voor mijzelf zit mijn winkelmand nu vol met leggings, rokjes en haar spulletjes voor Ivy.

Als ik haar kast inhoud bekijk schaam ik me soms rot wat een meisje van bijna 2 al in haar kast heeft hangen.

Dit keer waren het nieuwe winterlaarsjes die bij ons binnen kwamen.  Nieuwe winterlaarsjes in de kleur Roze. De laarsjes zijn van leer en zijn heel stevig. Ook ik koop goedkope slippertjes en schoenen maar voor kleine voeten is het eigenlijk wel belangrijk om goeie schoenen te dragen.

Ze machten ook leuk bij ons interieur!

Ivy draagt vaak zwart wit in combinatie met roze. Ik vind zwart wit een hele leuke kleding stijl maar in combinatie met roze geeft het weer de girly uitstraling wat ik zo leuk vind. Zolang ze het nog oké vind wat ik uitzoek zul je dan ook vaak roze accenten terug vinden in haar outfits. Daarom koos ik ook voor de roze kleur. Een kleurtje maakt de outfit net wat gezelliger.

De schoenen die ik op de onderstaande foto’s laat zien komen van Develab Shoes.

Ze zegt zelf de hele tijd dat ze ze erg mooi vindt! Dus dat is alvast een goed teken. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Ook buiten moesten de schoenen natuurlijk getest worden. Een lekker middagje rond wandelen in het bos en ik kan zeggen dat de schoenen goed gekeurd zijn.