KIDS | NIEUWE ZOMERSCHOENEN VOOR IVY.

Nieuwe zomerschoenen voor Ivy.

Eindelijk gaat de temperatuur buiten een beetje omhoog. We kunnen weer naar de speeltuintjes en lekker rond wandelen buiten.
Ivy haar vorige schoenen waren weer eens te klein.. (helaas groeien die voeten soms erg hard) en namens Develab Shoes mocht ik opnieuw een leuk nieuw paar uitzoeken.

De favoriete kleur voor Ivy vind ik nog steeds roze en ging dus opzoek naar roze sneakers. Ze draagt deze kleur vaak dus ik vind het leuk om het mee te combineren. Wat ik fijn vindt aan de schoenen van Develab is dat schoenen erg stevig zijn. De meeste schoenen zijn van leer of suède en dus ook goed voor de voeten.

Ik kwam op de website deze leuke roze sneakertjes tegen met fringes aan de bovenkant. Die maken de schoenen nog eens extra girly en daar houden wij van! Je kunt de schoenen strakker zetten door middel van veters.

De schoenmaat vind ik altijd erg lastig om te bepalen, meestal ga ik naar de winkel en laat ik haar voeten opmeten. Via de handige tool op de website van Develab kan je online ook bekijken welke schoenmaat je nodig hebt. Je moet dan naar de Schoenkiezer gaan.

Waarom zijn goede schoenen belangrijk?

Groeiende kindervoeten verdienen kwalitatief hoogwaardige leren schoenen! Daarom heeft Develab, voor iedere levensfase van je kind, schoenen ontwikkeld. Flexibele zolen voor de kleinsten die net leren lopen en stevige stappers voor de coole kids die de hele dag ravotten. Om te bepalen welke schoen het beste bij de voeten van je kind past heeft Develab de schoenkiezer ontwikkeld. Klik hieronder op de button en zie in 5 stappen welke schoenen je kind nodig heeft (inclusief handig maatadvies!).  (Bron: Schoenkiezer)

Kijken jullie mee hoe ze staan?

 

De diva buiten!