KIDS | PERSOONLIJK LAKENTJE.

De kamer van Ivy heeft de kleuren zwart wit en roze. De zwart witte kamertjes vind ik geweldig, maar bij een meisje hoort (vind ik) (zolang ze het zelf leuk vinden) toch ook wel een klein beetje roze? Ik koos voor een roze lambrisering in haar kamer. De hele muur roze vond ik iets te ‘zoet’ en geen kleur op de muur vond ik te kaal. Ik ben nog steeds onwijs blij met deze kleur op de muur. Het is de kleur Orchidee van de Gamma zelf mocht iemand geïnteresseerd zijn. Verder zijn de accessoires bijna allemaal zwart / wit.

Volgende week komt haar nieuwe kast en haar nieuwe rolgordijn binnen en dan kan ik jullie haar volledige kamertje laten zien. Haar bedje verschuift nog wel eens van plek. Heerlijk vind ik het om te rommelen in haar kamertje.

Vandaag laat ik jullie haar nieuwe lakentje zien. Dit lakentje komt van de webshop Kiddingshop.

Bij Kidding vind je handmade producten voor baby’s en kinderen. De producten worden gemaakt door Barthe. Met 2 kleine kindjes heeft ze genoeg inspiratie en steeds weer nieuwe ideeën voor het maken van de leukste kleding en accessoires voor de baby- of kinderkamer. De producten van Kidding zijn natuurlijk ook heel erg leuk om als kraamcadeau of op een babyshower te geven! Voor een flinke dosis zwart-wit en monochrome zit je bij Kidding helemaal goed.. Bron. kiddingshop.nl

Voor het lakentje kun je kiezen uit verschillende teksten; Dream Big Little Boy of Dream Big Little Girl. Of je kunt kiezen voor de naam ipv. boy/girl.  Ik koos voor haar naam, ik vind die persoonlijke dingen zo leuk! De laatste keuze die je kunt maken is onder de tekst wolkjes of een pijltje. Ik vond pijltjes meer voor jongetjes dus ik koos voor de wolkjes.
Schattig hé? Het kussentje komt van de webshop WOWMOM en het speenkoord en het knuffeldoekje komen van de webshop Kidooz.nl Het roze dekentje is zelf gemaakt door mijn moeder van een stof die wij op de markt vonden.

 

Shoppen?