KIDS | WINACTIE - SUMMER TIME / OPVOUWBAAR EMMERTJE & SCHEPJE!

KIDS | WINACTIE – SUMMER TIME / OPVOUWBAAR EMMERTJE & SCHEPJE!

Win-Actie!

We beginnen positief, ik hoop dat het warme weer binnenkort terug komt ennnn we weer lekker kunnen gaan genieten van het zonnetje buiten.

Maargoed, er gaan ook een hoop mensen op vakantie en ook een hoop die met het vliegtuig gaan. Met een kleintje wil je graag water speeltjes meenemen, want daar kunnen ze zich (hopelijk) lekker mee vermaken. Maar wanneer je aan een koffer vast zit, is het nog wel eens lastig om alle emmertjes en schepjes mee te nemen. En ook wanneer je weer bepakt en bezakt naar het strand of zwembad gaat is ruimte gebrek bij de meeste (in dit geval) moeders ook een herkenbaar probleem.

Cute Rebel heeft de fantastische Wiebelwobbel, floepsiewoepsie, of ook wel genoemd Scrunch(ies) Emmertjes die gemaakt zijn van siliconen, en je dus makkelijk kunt op rollen! Nou, ik vind het fantastisch.


Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleurtjes; roze, grijs, geel en blauw! Dus voor iedereen een keus. Er zijn ook nog schepjes bij te bestellen om het setje helemaal af te maken.

Wij kregen gister het roze setje binnen en ik ben fan, naast de kleur die natuurlijk helemaal goed is, ook erg handig.

Ga je nou niet op vakantie, dan is het natuurlijk ook harstikke leuk in de tuin of tijdens het douchen!


Omdat ik FAN ben. Mag ik op mijn Instagram account in samenwerking met Cute-Rebel een winactie organiseren.

Doen jullie ook mee?!


WINACTIE!

Samen met @cute-rebel hebben wij een winactie voor jullie. Ik mag namelijk een van deze geweldige Wiebelwobbel, floepsiewoepsie, of ook wel genoemd Scrunch(ies) weggeven. En je krijgt er ook nog een schepje bij!
De emmertjes zijn van siliconen gemaakt, en zijn dus makkelijk op te rollen! Handig voor op vakantie, in je koffer of in je tas!

Je kunt kiezen uit de kleuren; Blauw, Geel, Grijs of Roze!

Hoe doe je mee:

Volg @cute-rebel & @anoukdekker op Instagram.
Tag 3 mensen die deze win-actie niet mogen missen.
Voor een extra win kans mag je een van deze foto’s (zie swipe) delen in je story. Vergeet ons beide niet te taggen anders zien we het niet.

De winactie loopt vanaf vandaag (11-5-2019) t/m (15-5-2019) de dag daarna zullen wij alle namen verzamelen en de winnaar kiezen. Deze win-actie is voor deelnemers in Nederland & België.

Veel succes, liefs Simone (cute rebel) & Anouk. X