KIDS | VADERDAG 2017

KIDS | VADERDAG 2017

Vaderdag 2017.

Jaja, het is weer zover. Vandaag is het weer Vaderdag, en bij ons alweer de 2e Vaderdag voor Ivy haar papa! En ja, daar hoort natuurlijk een cadeautje bij. Het blijft toch altijd een lastig iets, cadeautjes bedenken.. en al helemaaaaal voor een man! Je wil het graag goed doen, en iets geven waar ze iets aan hebben. Maar als je aan een man vraagt wat ze willen hebben, dan weten ze het niet en hoeven ze niet. Maar toch heb ik altijd het idee dat sommige mannen ergens een beetje beledigd zijn als ze toch niks krijgen. Wij (Als ik even voor de vrouwen mag spreken) hebben altijd wel iets nodig, een armbandje, een tasje, een riem of gewoon een Rituals douchegel. Makkelijk toch? 🙂

Een mooie tekening, of een zelf gemaakt knutselwerkje is natuurlijk het allermooiste cadeautje wat je van je kids kan krijgen. Maar ons kind is nog niet zo in de teken stemming. (Lees en zie een paar mooie krassen op een vel.) Dus we moesten iets anders bedenken.

Bij de Primera liet ik een keuken schort maken met een foto van mijn vriend en Ivy samen. Je kunt hier uit veel verschillende teksten en printjes kiezen en je kan het net zoals ik ook combineren met een leuke foto. Naast dat soort cadeautjes heb je ook wat meer ”man vriendelijke cadeautjes’ zoals een cadeau kaart. Dus je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een Mediamarkt cadeaukaart want volgens mij kan elke man daar wel iets leuks van uitzoeken.

Hij mocht natuurlijk gelijk even op de foto met dit schort dus zie hier onder het schort. (Cadeautje van Ivy natuurlijk!)

 

En dan nu Hoppaaa de keuken in om wat lekkers te maken! Grapje 🙂