KIDS | WINACTIE GESLOTEN- WIN EEN BROEKJE NAAR KEUZE.

KIDS | WINACTIE GESLOTEN- WIN EEN BROEKJE NAAR KEUZE.

Win-Actie; Win een broekje naar keuze.

De Win Actie is afgelopen, er hebben ruim 225 mensen mee gedaan en deze hebben wij netjes in een namen loot systeem gezet.
Dit is de uitslag geworden! Gefeliciteerd @KVSU Jij mag Hipclothing een berichtje sturen via Instagram of via [email protected]

Helaas kan niet iedereen winnen, en daarom hebben wij nog een troostprijs, met de code instagiveaway krijg je 15% korting op je bestelling van vrijdag 10 t/m zondag 12maart 2017.

Bedankt voor het meedoen allemaal!

Hoera! Vandaag heb ik in samenwerking met Hipclothing een super leuke Win-actie voor jullie. Een lange tijd heeft Simone, de trotse eigenaresse een Etsy webshop gehad, maar vanaf dit jaar wil ze het anders en gaat ze knallen met een echte website met heel veel toffe handgemaakte items. Neem snel een kijkje op hipclothing.nl en vergeet niet mee te doen met de win-actie!

Zoals hier boven al staat beschreven kan je nu een handgemaakt broekje naar keuze winnen. (Tot maat 116) Er zijn een hoop leuke stofjes beschikbaar, kies jij voor een broekje met kleurtjes of ga je voor de monochrome stijl.

Je kunt op twee manieren mee doen, via mijn blog of via Instagram.

Blog:
Heb jij geen Instagram en wil je toch kans maken op een broekje, reageer dan onder deze blogpost waarom je zou willen winnen.

Instagram:

WIN EEN BROEKJE NAAR KEUZE.

– Volg @hipclothingnl & @anoukdekker op Instagram
– Reageer onder de originele Instagram post dat je mee doet en tag een vriend/vriendin die het ook leuk zou vinden om te winnen.

– Voor een extra win kans mag je deze foto delen met #hipclothinggiveaway

Je mag natuurlijk ook op beide manieren meedoen, hoe meer je reageert of deelt hoe meer kans je maakt.

De win actie begint op 6 maart en eindigt op donderdag 9 maart. Vrijdag 10 maart komt de winnaar in dit bericht te staan!

 

 

Veel succes!

Liefs,

Simone & Anouk

Wij gingen voor het broekje met de stipjes, because we love dots!