KIDS | ZOMERKLEDING SHOPPEN.

Zomerkleding shoppen.

Heerlijk, eindelijk komt het lekkere weer er weer aan. Geen dikke truien meer en de winterlaarzen mogen de kast weer in. Tijd om nieuwe kleding te shoppen Een aangezien die mini’s er zo snel uitgroeien.. is het dus weer tijd voor een nieuwe zomer garderobe. Inmiddels heb ik al wat nieuwe items binnen. Een paar shirtjes met korte mouwen, een paar jumpsuits en rokjes maar wat ik nog niet heb klaar liggen zijn korte broekjes.

Daarom ging ik dit keer op zoek naar 1 a 2 leuke zomer korte broekjes.  Na een paar uurtjes rond snuffelen op online webshops voor kinderkleding vond ik twee leuke broekjes en een leuk shirtje bij de webshop Kixx-Online. Alle 3 de items die ik heb geshopt zijn van het merk CarlijnQ. Een ijsjes print en een spikkel broekje kunnen natuurlijk niet ontbreken in de zomer garderobe.

(Tip) Ik had al eens eerder gehoord dat CarlijnQ vrij klein zou vallen dus ik ging voor een maatje groter!

Het 1ste broekje en shirtje zijn roze van kleur en hebben een leuke zwarte ijsjes print. Het broekje heeft een ijs spikkeltjes patroon en is daarom ook weer leuk te combineren met het  roze shirtje. Naast CarlijnQ heeft de webshop Kixx Online ook nog een hoop andere merken te koop. Waaronder Noppies, dit was echt een van mijn favorieten merken toen Ivy klein was.

Kijken jullie mee naar mijn geshopte items?

Wie heeft er zin in IJS!?

IVY!


I looove pamper billetjes! Het roze broekje heb ik hier gecombineerd met een zwart shirtje.Misschien vindt je de combinatie hier boven iets te druk. Je kunt de broekjes natuurlijk ook combineren met een wit effen shirtje met een tekst zoals ik op deze foto heb gedaan.

Wat vinden jullie van mijn geshopte items?