LIFESTYLE | BUCKET LIST BOEKEN.

Bucket List Boeken.

Valentijnsdag 2017.

Al een aantal jaren doen mijn vriend en ik aan een ”klein” Valentijns cadeautje. Wij spreken altijd af dat het niet te veel mag kosten, vaak is het gewoon een fop cadeautje of iets grappigs. Dit jaar waren wij alle twee iets origineler. Toen ik een tijdje geleden het Bucket list boek voor iemand had gekocht liet ik aan mijn vriend zien dat ze ook een Mum & Me bucket list boek hadden. Ik vertelde hem dat ik dit wel eens zou willen hebben. Dan kan ik het leuk invullen met Ivy samen.

Een paar weken later, nooit meer ‘bewust’ aan het boek gedacht, zat mijn vriend me al een beetje te pesten dat hij al een Valentijns cadeautje voor mij had bedacht. Nou helemaal leuk, maar ik had nog niks. Dus ik ging zoeken op cadeau tips en begon langzamerhand te denken dat ik weer met een ”fop ” cadeautje aan ging komen. Tot ik weer bij de Bucket list boeken terecht kwam. En dit keer het Bucket list boek voor koppels. Nou je raad het al, wij alle twee met een cadeautje achter onze rug.. Wij gaven elkaar dit jaar het bucket list boek, gelukkig wel een verschillende.

Ik kreeg van hem het MUM & ME boek en ik kocht voor hem het boek voor koppels.
Omdat ik echt gek ben op dit soort boeken wil ik het graag aan jullie laten zien wat er allemaal in dit boek staat.

Dit zijn de twee boeken!


Het Bucket list boek voor koppels.

In dit boek staan 250 dingen die je met je partner gedaan moet hebben.
Sommige punten zijn opdrachten zoals; Een nachtje van kant ruilen in bed. Vervolgens kun je een vinkje zetten in het vakje wat er achter staat.

Bij andere punten moet je vragen beantwoorden, zoals een baby naam uitzoeken.
Kijk hier onder voor een aantal foto’s uit het boek.

Dit is de kaft.Ik hou van dit soort teksten in boeken.


Happy is the new rich! Haha.

Leuke opdracht om later terug te kijken.

Check list.


Mum & Me Bucketlist boek.
Dit boek is bedoel voor de moeder en dochter. Je kunt hier allerlei leuke uitjes en dingen vinden die jij echt samen hebt moeten doen met je dochter.
Je kunt in dit boek punten halen bij elke vraag. Het is natuurlijk de bedoeling dat je uiteindelijk alle punten netjes hebt gehaald.

De voorkant van het boek. Lekker roze, love it!
            

Wat een leuke boeken hé. Wij gaan beginnen met invullen.
Wil jij nou ook zo’n leuk boek, hier onder staan de shop links.

 

Shoppen!