LIFESTYLE | EEN KIJKJE OP MIJN BUREAU.

De laatste tijd heb ik het erg druk gehad. Maar ik wil het bloggen graag weer gaan oppakken. Het werken in combinatie met een kleintje thuis kost me best veel tijd en daarom heb ik de laatste tijd niet zoveel berichten meer online gezet.

Dus vanaf deze plek (Zie foto ) ga ik weer verder werken aan nieuwe berichten. Het leuke roze telefoonhoesje voor mijn Samsung Telefoon de Galaxy S5 en de powerbank ontving ik van de webshop hoesjes-outlet.nl
Ben jij op zoek naar een telefoon hoesje voor je Iphone of Samsung dan kun je daar zeker eens een kijkje nemen.

Het hoesje wat ik heb besteld heeft een transparant flexibele flipcase. Je kunt dus typen terwijl de flipcase nog dicht zit.  Een powerbank in het wit met roze kon dan natuurlijk niet ontbreken.

 

Fijne maandag allemaal!
telefoonhoesjes

powerbank telefoonhoesje roze