LIFESTYLE | FOTOBOEK WEEK 1 T/M 4.

Foto’s zijn voor mij heel erg belangrijk, gelukkig hebben we tegenwoordig digitale foto boeken en kunnen we deze helemaal samenstellen naar onze eigen hand.
Ookal zijn de leuke geplakte foto boeken van vroeger ook leuk, ze nemen zoveel ruimte in.

Voor mijn verjaardag afgelopen jaar heb ik een portret lens gekregen en die ben ik dan ook goed gaan gebruiken sinds de geboorte van ons dochtertje. Iedereen zei tegen mij geniet er van, voor je het weet zijn ze groot. Ook de zin, ‘het kleine baby is er zo af ‘ heb ik echt te vaak gehoord. Ik heb daarom besloten om de eerste 4 weken elke dag een foto van haar te maken,  zo kon ik het verschil goed  bijhouden. Het is waar, ze is inmiddels 10 weken oud en ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ze echt zo klein was.

Van de eerste 4 weken heb ik een fotoboek laten maken, dit heb ik gedaan bij Fotofabriek.nl

Na het downloaden van de software kon ik gaan beginnen. Ik heb gekozen voor een A4 boek met hardcover.
Er waren een hoop opties om je foto’s zo mooi mogelijk op de pagina te krijgen. Het is altijd even goed kijken en even oefenen maar je hebt het zo door.

Hier onder een paar foto’s van het fotoboek dat ik heb laten maken.

Dit is de voorkant. De voorkant wilde ik graag rustig houden en de foto loopt door op de achterkant van het boek.
Haar naam heb ik boven aan gezet en op de rug van het boek staat ‘Mijn eerste 4 weken.’
FOTOBOEK - ANOUK DEKKER (1)

Op de eerste pagina de allereerste foto’s, een net geboren poppetje in het ziekenhuis. Het lijkt alweer zo lang geleden als ik hier na kijk.

FOTOBOEK - ANOUK DEKKER (4)

De verhoudingen van de foto’s kun je zelf instellen maar er zijn ook een hoop opties waar je zelf de foto’s in kan toevoegen. Dit gaat erg gemakkelijk.FOTOBOEK - ANOUK DEKKER (2)

Foto’s over twee pagina’s is ook een optie. De 4 generatie foto met mijn moeder en oma moet natuurlijk goed zichtbaar zijn!FOTOBOEK - ANOUK DEKKER (3)

Fijne dag vandaag!!