LIFESTYLE | PERSOONLIJKE KERST CADEAUTJES.

Persoonlijke kerst cadeautjes.

Ben jij nog op zoek naar leuke originele cadeautjes voor de kerst. Misschien heb je dan wat aan deze tips!
Namens de website Yoursurprise mocht ik wat leuks uit zoeken om jullie wat ideeën te geven. Deze website heeft allerlei leuke cadeau tips voor elke gelegenheid.

Ik vind cadeautjes geven altijd erg leuk, en probeer het altijd zo persoonlijk mogelijk te maken. Maar dit keer mocht ik voor mezelf (Cadeautjes voor haar) en voor mijn dochtertje (Cadeautjes voor kinderen) shoppen!

Kijken jullie mee?

 

Een armband met foto buttons.

Je kunt de armband in verschillende kleuren kiezen. Ik ging voor de grijze versie.
De versie met de grijze band heeft twee witte knoppen en een foto knop. Ik koos hier voor een foto van Ivy en van mij.

Je kunt ook extra foto buttons kopen. Een leuk cadeau om te  geven met persoonlijke foto’s.

Woezel en Pip broodplank.

Als er een programma is waar mijn dochter gek op is, dan is het wel Woezel en Pip. Deze twee vrolijke hondjes zorgen altijd voor een grote glimlach op haar gezicht en staan ook vaak aan bij ons op de TV.
Omdat ze de laatste tijd helemaal bezig is met haar keukentje leek het me leuk om een leuke brood/snijplank voor haar uit te zoeken.

Om het persoonlijk te maken kan je een tekst kiezen die in het hout gegraveerd staat. Ik koos voor haar naam. Naast die tekst zie je een leuk plaatje van Woezel en Pip.

Hij staat ook leuk in onze keuken! haha.

Een badjas.

Na het douchen of zwemmen je kleintje lekker in een badjas wikkelen.Toen Ivy werd geboren kreeg ze als cadeautje al een mooie badjas.. Maar die is inmiddels te klein. Tijd voor een nieuwe, in de kleur roze!! Ook hier kun je zelf een tekst op laten zitten. Ik koos natuurlijk weer voor haar naam.