LIFESTYLE | VERRAS JE MOEDER MET MOOIE BLOEMEN VOOR MOEDERDAG.

Moederdag 2018.

Moederdag, voor mij alweer de 3e keer dat ik zelf mama ben op Moederdag. Ik weet nog goed dat je op de basisschool altijd ging knutselen als het bijna Moederdag was. De ”mooiste” creaties werden aan de moeders gegeven en o, wat vinden die moeders het toch altijd mooi haha. Toen ik iets ouder werd vond ik het altijd al heel leuk om naar een drogisterij te gaan en daar als klein meisje iets voor mijn moeder uit te zoeken.

Het is ook leuk om een bloemetje of plantje te geven aan je moeder op zo’n dag. Het gaat natuurlijk om het idee, het hoeft niet heel duur of groot te zijn, maar we vinden het stiekem allemaal wel leuk om iets te ontvangen toch? Bij “het Beste van de Kweker” kun je heel gemakkelijk en online jou cadeautje voor Moederdag bestellen. De planten of bloemen worden in een speciale doos verstuurd en komen er zonder gekke kronkels uit dus je hoeft niet bang te zijn dat de planten bijvoorbeeld kapot gaan of beschadigen tijdens het versturen.

Ik heb hier onder een aantal foto’s gemaakt van de Orchidee in de kleur wit. Orchideeën zijn er in verschillende kleuren en er is dus altijd wel een kleur die bij je jou of je moeder in dit geval past.

Kortingscode!

Voor jullie heb ik ook een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling. De code is geldig t/m 13 mei 2018. De code is Moederdag.

Ook leuk om te weten:  Alle planten worden gratis verzonden en binnen 24 uur geleverd.