MINI FASHION | KIDOOZ ROMPERTJES DEEL 2.

Ik ontving weer drie leuke rompertjes en 3 leuke kaartjes van de webshop Kidooz. Dit keer zijn de rompertjes van 100% Organisch Katoen. Ze kosten €17.95 per stuk. Verkrijgbaar in maat 50/56 en maat 62/68.
Persoonlijk vind ik deze rompertjes iets groter vallen dan de rompertjes van 100% katoen waar ik vorige week over schreef.  Deze rompertjes zijn te leuk om te verstoppen onder je kleren. Dus trek er een leuk vestje overheen en iedereen kan ze zien.

‘Onze rompertjes zijn gemaakt van 100% GOTS (Global Organic Textile Standard) organisch katoen. De rompertjes zijn gecertificeerd en hebben 100% biologische vezels. De huid van een baby’tje is erg gevoelig maar met deze rompertjes hoef je je nergens zorgen over te maken.’ Bron: kidooz.nl

IVY KIDOOZ (1)

Dit leuke rompertje heeft de tekst. CRYING IS FOR BABIES. (Other baby’s.) Je shopt dit leuke rompertje hier.

Ivy kidooz - (1)IVY KIDOOZ (2)

Ivy kidooz - (3)

Het volgende rompertje heeft de tekst ‘Forget the butterflies I feel the whole zoo when I am with you’. Je shopt dit leuke rompertje hier.

IVY KIDOOZ (3)

 

IVY KIDOOZ (9)

IVY KIDOOZ (10)

En nu het lekker weer ‘moet’ gaan worden.. Tijdens het maken van dit bericht regent het keihard maar oké. Dit rompertje heeft een plaatje van een ijsje. Helaas vindt onze kleine meid alles veelste leuk om in haar mond te stoppen, dus een foto met een ijsje vast ging het nog niet worden. Je shopt dit leuke rompertje hier

Ivy kidooz - (10)

Ivy kidooz - (11)

Ivy kidooz - (6)

Wil je deze foto’s ergens voor gebruiken? Vraag dan eerst even toestemming.
Alvast bedankt!