INTERIEUR | EEN NIEUW SUKHI KLEED.

Een nieuw kleed!

Ja, het is weer zo ver, ik hou van wisselen en de kleden van SUKHI zijn ook gewoon fantastisch. Wie mij een beetje volgt, bijvoorbeeld op Instagram weet dat ik al een tijdje een rond kleed heb. (Een rond bolletjeskleed) en dat ik die het liefst dagelijks door mijn huis heen sleep voor foto’s. En ik mocht er een toevoegen aan mijn collectie.

Dit is kleed ALI – Een gevlochten kleed in de kleur (Wit/Beige) Wanneer je net als ik een wit huis hebt zijn dit soort kleden een echte eye catcher. De kleur en de structuur geven een super uitstraling.
En ook fijn, ik heb 2 katten, die krabben hier niet aan. En bijvoorbeeld een Jutte vloerkleed, vinden ze erg fijn haha.

Voor de foto’s heb ik mijn nieuwe kleed op verschillende manier gestyled. Kijken jullie mee?

Naast de kast in de kamer! In deze kast zit bij ons al het speelgoed van Ivy. En ze zit hier voor vaak te spelen. Op zo’n lekker kleedje zit het toch veel fijner.

Of gewoon in de zithoek, ook hier past het perfect.

Foto van bovenaf.

Alle kleden zijn handgemaakt en ik heb hier onder nog wat info over de bolletjes kleden voor jullie namens Sukhi.

” Onze schitterende bolletjeskleden worden gemaakt door echte vakmensen in Nepal. Wij geven ze een etalage via deze website. Zodat de hele wereld deze prachtige kunstwerken kan ontdekken. En daar zijn we trots op. Elk kleed bestaat uit duizenden bolletjes. Daarmee kun je eindeloos variëren. Kies uit ronde of rechthoekige kleden in allerlei kleuren. Elk kleed is uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt van 100% nieuwe en pure wol. Rechtstreeks uit Nieuw-Zeeland.
De Sukhi aanpak: als je een bolletjeskleed koopt bij Sukhi, dan weet je zeker dat je rechtstreeks van de vakmensen koopt. Wij hebben tussenpersonen en dure winkels geschrapt. Eén op één. Daardoor zijn onze prijzen stukken lager dan elders.
Fair trade, wel zo eerlijk: in Nepal werken we met twee ateliers waarin vakmensen jouw kleed maken. Precies zoals zij het gewend zijn en tegen een goede betaling. Ze verdienen ongeveer twee tot drie keer meer dan het gemiddelde salaris in die regio. Een kwestie van fair trade. Geloven we heilig in.
Beter bestaan: het team in Nepal bestaat voornamelijk uit vrouwen met elk een eigen verhaal. Door de verkoop van hun bolletjeskleden is het ons gelukt om hen een goed bestaan te bieden. Terwijl ze hun passie volop in hun werk kwijt kunnen. ”

Wat maakt ons happy? Dat we hele mooie handgemaakte kleden van de hoogste kwaliteit mogen maken! Daarmee houden we een eeuwenoude traditie in vakwerk in stand. Met waardigheid en respect voor de vakmensen.

Hier boven een close-up! Hier zie je goed hoe mooi dit kleed is.

Jullie merken het al hé, ik ben fan! Ben jij op zoek naar een uniek prachtig vloerkleed, dan is Sukhi misschien wel iets voor jou.

En hoe vinden jullie hem staan?
Liefs Anouk.