LIFESTYLE | DE TELEFOON, EEN ONMISBARE ACCESSOIRE.

LIFESTYLE | DE TELEFOON, EEN ONMISBARE ACCESSOIRE.

Als blogger en Insta-mommy, zijn sommige dingen nu eenmaal onmisbaar. Waar ik het nu over heb is klein, handig en misschien wel de grootste ergernis van mijn vriend. Ik heb het namelijk over mijn telefoon. Op zich is het natuurlijk makkelijk om een keer op stap te gaan zonder, maar als ik dan met Ivy weg ben, wil ik elke kans kunnen benutten om dingen vast te leggen voor bijvoorbeeld instagram. Helaas gaan telefoons bij mij geen jaren mee, dus moet ik op een gegeven moment ook weer op zoek naar een nieuwe.

Gelukkig zijn er altijd genoeg telefoons te vinden, op dit moment kijk ik naar de Samsung Galaxy S8. Veel mensen vragen mij wel eens, waarom gebruik jij nu een Samsung?

Niet wit, maar zo zilver is toch ook best mooi!

Ik heb er geen super goede reden voor, het is er eigenlijk mee begonnen dat mijn vriend vooral fan was van Samsung. Toen heb ik er maar eentje genomen en sindsdien ben ik ze ook fijn gaan vinden. Jammer genoeg heeft de S8 (nog?) geen witte variant, maar de zilveren vind ik mooi genoeg en met het “weghalen” van de randjes, heb je een extra groot beeldscherm, terwijl de telefoon nog gewoon in je altijd overvolle tas past.

Wat me geweldig lijkt aan de S8 is eigenlijk vooral de camera. Elke smartphone heeft wel een goede camera tegenwoordig, maar hoe ze in praktijk werken scheelt vaak behoorlijk. Als de reclames en reviews kloppen, is de camera van de S8 zo goed, dat ik mijn spiegelreflex camera misschien wel thuis kan laten zo nu en dan! Ze hebben de camera ook nog eens dunner gemaakt, dus hij steekt niet meer uit zoals bij veel telefoons. Daarnaast zitten er allemaal standaard filters op zodat je minder apps nodig hebt om je foto’s te bewerken voordat ik ze op Instagram zet! Waar ik zelf heel benieuwd naar ben is de “achteraf scherpstellen” functie. Hiermee kun je na het maken van de foto, kiezen op welke diepte je scherp stelt, ik denk dat je daar mee hele gave foto’s kunt maken, zonder uren bezig te zijn met scherpstellen op locatie.

Een keuze heb ik nog niet gemaakt, maar ik ga hem zeker bekijken als hij straks in de winkels ligt! Ben jij ook enthousiast geworden over dit toestel? Officieel komt hij uit op 28 april, maar via T-mobile kun je hem als allereerste uitproberen!