OUTDOOR | TUINIEREN MET KIDS

Tuinieren met kids.

Nu het weer buiten eindelijk een stuk beter weer aan het worden is, gaan wij verder met het aanpakken van onze tuin. Het huis binnen hebben we inmiddels best goed op orde, dus hoog tijd om de tuin een beetje te gaan aanpakken! Hele grote veranderingen staan nog niet in de planning, maar we maken het met kleine aanpassingen, toch steeds meer naar onze smaak!

Een paar weken terug kregen wij ons nieuwe loungeset binnen (Heeeerlijk!) en daar wordt dan ook al erg veel gebruik van gemaakt. Toch was de omgeving om het loungeset heen nog niet helemaal ons ding. Mijn vriend is daarom afgelopen week alvast de tuin ingedoken en is begonnen met snoeien, bijna alle planten  gingen eruit en de enige boom die er stond is ook weg. Het was een mooie boom, maar hij bloeit maar twee weken per jaar en vervolgens heb je weken lang rommel. Al deze kleine veranderingen zorgde toch al voor veel extra ruimte.

Helaas is onze eigen mini boerin gek op het verzamelen van aarde en plantjes in haar eigen bakjes en mandjes en is onze tuin dus een soort wahalla voor haar. Heel leuk maar die leuke witte shirtjes en jurkjes worden daardoor heel erg snel vies. Tijd voor een leuk tuinpak? Neem nu bijvoorbeeld deze kindertuinbroek van Engelbert Strauss hier rechts op de foto.

 

En ja, een meisje kan prima in een tuinpak. Zo kan ze prima de hele tuin mee helpen verbouwen, zonder al haar kleding vies te maken. Wij hebben nu alle Albert Heijn moestuintjes staan. Daar hebben we nu genoeg ruimte voor sinds de boom weg is. Ondertussen hebben we ook nog hier en daar een tuinposter van Kidooz opgehangen, en wordt het al helemaal gezellig knus.

Tuinposters van Kidooz.nl

De foto hier links is niet precies onze tuin, maar we hebben wel een tuinset dat er precies hetzelfde uit ziet, en dezelfde posters. Op deze manier kunnen we met zijn alle gezellig buiten zijn, ik lekker in de zon in mijn tuinset, en mijn vriend en Ivy hard aan het werk in de tuin, lekker vies worden! (HAHA!) Ik help natuurlijk ook zelf mee hoor.