INTERIEUR | PINK DETAILS.

PINK DETAILS.

Veranderdwang in huis? Daar heb ik nou echt altijd erg veel last van. Herkenbaar voor sommige? In ons huis is alles zoals jullie op de vorige foto’s hebben kunnen zien heel erg wit. Langzaam begint het wat voller te worden en worden de kale plekken worden opgevuld. Naast al het wit vind ik het ook leuk om wat kleur toe te passen in huis. Dit kan door middel van een bos bloemen of wat nieuwe woonaccessoires.

Naast de gezellige bloemetjes koos ik voor een kleur thema. Dit keer heb ik gekozen voor licht roze details, een paar kussen hoesjes, kaarsjes en een kleed en je hele woonkamer heeft gelijk een andere uitstraling. Op deze manier hoeft veranderen in huis ook niet veel zo veel geld te kosten. Door de zacht roze kleur geeft het wat een wat meer ‘warmere’ uitstraling in huis. Ik hou heel erg van de Scandinavische woonstijl. Ook zacht roze past hier heel erg mooi bij.

Benieuwd hoe het er uit ziet? Bekijk dan onderstaande foto’s. Het klopt dat er een aantal foto’s al in mijn bericht over onze nieuwe ixxi staan, maar voor het geheel wilde ik ze er graag bij zetten.
pink-details-6 pink-details-7
pink-details-8
pink-details-9
pink-details-10
pink-details-11 pink-details-12 pink-details-1 pink-details-2 pink-details-3 pink-details-4 pink-details-5

dsc_0422

Ik ben echt gek op de lightbox. Deze is van de karwei en ik verander heel vaak de teksten.dsc_0428 dsc_0434

Uit het VT Wonen poster boek haalde ik wat posters voor in de keuken.
dsc_0483