FASHION | NEW PINK SHOES!

FASHION | NEW PINK SHOES!

Nieuwe schoenen!

Een tijdje geleden heb ik alle schoenen in mijn kast uitgezocht, waar ik vroeger heel trots was op de 80 paar schoenen in mijn kast ben ik nu toch van mening dat ik liever een aantal (lees 40 paar) schoenen wil hebben waar ik echt blij mee ben en dan ook graag draag. Twee weken terug schreef ik een blog over mijn zoektocht naar witte sneakers. Inmiddels achter de computer geïnstalleerd was daar weer het moment dat ik opnieuw opzoek ging naar nieuwe witte sneakers..

Maarja, ik ben nou eenmaal iemand die snel afdwaalt en dan vallen je ogen opeens op deze roze beauty’s. Voor je het weet zitten ze in je winkelmandje en zijn ze besteld. En een dag later staat daar al de post bezorger aan de deur. (Jeej!)

En wanneer de postbezorger tegen je zegt, Bedankt mevrouw, jij bent mijn vaste klant… Door jou kan ik blijven werken.

Dan weet ik nou niet precies wat ik hier van moet denken. Haha.

Maargoed, terug naar mijn nieuwe schoenen. Het zijn schoenen van Nike en heten Air Force 1. ’07 Premium – Sneakers laag in de kleur pearl. Ik kocht ze bij Zalando. Ze hebben een croco print en daar hou ik van. De schoenen zijn van leer gemixt met textiel. En ja, liefde voor schoenen.. die blijft altijd bestaan. Ik maakte een paar foto’s om jullie mijn nieuwe schoentjes te showen.

Kijken jullie mee?

Jup, Instagram real life foto’s.

Zijn ze niet heel erg leuk.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!