TUIN INSPIRATIE | NIEUWE TUINSTOELEN

Tuin inspiratie | Nieuwe tuinstoelen.

Onze tuin wordt langzamerhand een beetje aangekleed. Na een loungeset met tuinkleed!! en een picknick tafel voor Ivy werd het tijd voor een tafel met stoelen. Want met het lekkere weer wat we hebben gehad wilde ik graag buiten eten.

Van mijn Opa & Oma kregen wij de oude tuintafel die bij hun op het balkon stond, die was daar namelijk iets te groot. Ik zou graag een tafel van steigerhout willen maar voor nu ben ik er helemaal tevreden mee. We willen natuurlijk ook zitten en daarom moest ik opzoek naar leuke stoelen. En laat dat nou net geen probleem voor mij zijn. Ik heb misschien een klein beetje een verslaving aan stoelen, ja dat klinkt gek. Maar ik wissel ze graag af haha. Omdat ik van elk model erg blij werd koos ik ook voor binnen ook voor verschillende stoelen aan onze tafel. En dit wil ik ook graag in de tuin.

Ik hou van iets anders dan anders en daarom vind ik het leuk om de zelfde stijl stoelen door te voeren in onze tuin.

Voor de tuin ging ik dan ook voor twee verschillende soorten stoelen. En ook in twee verschillende kleuren. Ik koos voor twee witte stoelen en twee zwarte stoelen met houten poten. Het hout maakt het zwarte stoeltje minder saai en een echte eye catcher voor in de tuin. Ze zitten ook nog eens erg lekker. Het kuipje is wel vrij hoog waardoor die niet volledig onder onze eettafel past. (Misschien een tip om over na te denken als je zelf een tafel wilt maken en deze stoelen zou willen hebben!) Maar voor mij is dat geen probleem. De zwarte stoelen komen van JYSK en heten “stoel – Varming“. JYSK heeft een leuk assortiment aan tuin tafels en stoelen.

Omdat onze tuin nog niet helemaal foto proof is (Oranje tegels.. Totaal niet mijn smaak) heb ik de foto’s even binnen gemaakt. Want ja, ik moet natuurlijk wel laten zien hoe leuk mijn nieuwe stoeltjes zijn!

Ik ben echt heel blij dat ik twee verschillende stoelen heb gekozen. In de tuin staan ze om-en-om. Dus aan beide kanten een zwarte en een witte stoelen.

Benieuwd naar onze nieuwe stoelen? Bekijk dan hier onder de foto’s.

Dit zijn de nieuwe zwarte stoelen, je kunt natuurlijk ook voor 4 of 6 zwarte gaan. Ook dat ziet er mooi uit naast elkaar. Ze zijn ook verkrijgbaar in het wit dus misschien ook leuk om het op die manier te mixen!

 
Ik vind dat de houten poten het echt af maken.

Zo hebben wij ze staan. Om en om. Ik hou van het speelse effect.
Een leuke tuin poster boven de eettafel maakt het plaatje helemaal af. (Deze hangt straks buiten aan de muur haha)

Ik ben benieuwd wat jullie van onze nieuwe stoelen vinden!