TUIN INSPIRATIE | TUIN POSTERS.

Tuin Inspiratie | Tuin Posters.

We hangen allemaal graag posters in onze huizen, maar ze zijn ook heel erg leuk voor in de tuin. In deze blogpost laat jullie drie verschillende tuinposters zien. De posters zijn van het merk Kidooz en zijn verkrijgbaar in verschillende prints. De posters zijn wel gemaakt voor buiten dus je hoeft niet bang te zijn dat ze na een regenbui helemaal doorweekt zijn. Wanneer ze een beetje vies zijn kun je ze ook makkelijk schoonmaken.

Op de website zijn nog meerdere soorten te verkrijgen en daar zullen nog wat extra nieuwe ontwerpen bij komen.

Ga jij voor de tekst; HI, Go play outside of voor Say yes to new adventures? Ik hing twee soorten boven het loungeset om het geheel af te maken.  Aan de posters zitten op alle hoeken ”ringetjes” waardoor je ze aan een spijkertje kunt ophangen. Je kunt ook voor dubbelzijdig tape gaan als je geen gaatjes wil boren in jou schutting of muur maar ik weet niet zeker hoe lang dit buiten blijft hangen.

Ik vind dat de posters het geheel helemaal afmaken. Ik vind het dan ook altijd leuk om teksten op te hangen. De posters zijn gemaakt voor buiten maar je kunt ze natuurlijk ook binnen ophangen als je ze binnen wil hebben.

Kijken jullie mee naar het eindresultaat in deze tuin.

 

Boven de bank ging ik voor de tekst Say yes to new adventures en HI.

En voor Ivy is de tekst Go play outside natuurlijk heel erg toepasselijk.

De tipi komt van de webshop My Amazing Tipi.           

Gaan jullie ook op zoek naar tuin posters? Kijk dan snel hieronder!

 

Shop hier jou tuin posters.