TUIN INSPIRATIE | TUINSETS MET HIPPE STOELTJES.

Tuinsets met hippe stoeltjes.

Een loungeset in de tuin, een paar leuke stoelen voor er bij, maar ook een hip tuinset kan eigenlijk niet ontbreken in jou zomer tuin. ‘S avonds lekker buiten eten aan de tafel of er gewoon gezellig aan zitten. De afgelopen weken heb ik al heel wat rond gesnuffeld naar tuinmeubilair. En er is heel erg veel keus. De mensen die mijn blog of instagram al wat langer volgen zullen misschien weten dat ik gek ben op verschillende Scandinavische stoelen. Ze zijn bijna niet meer uit het interieur van nu weg te denken. Of je nou in de woonbladen kijkt of inspiratie aan het opdoen bent op Pinterest. Ze blijven voorbij komen.

En hoe leuk, tegenwoordig zijn deze hippe kuipstoeltjes ook veel te zien in de woonwinkels die tuinsets verkopen. (Jippie voor de mensen zoals ik die hier heel erg blij van worden) Dus ben jij binnenkort nog van plan om een tuinset te kopen. Misschien is dit dan wel iets leuks voor jou. Hier onder heb ik een aantal leuke tuinsets bij elkaar gezocht in de kleur zwart en wit. Ik blijf natuurlijk een beetje in mijn kleuren thema!

Dit witte set is wel echt mijn favoriet! Ik had deze nog nooit eerder gezien. Het zijn precies de stoeltjes waar ik fan van ben, en dan voor buiten.

Een mooie tafel met 6 stoelen.

Een heel zwart tuinset, natuurlijk ook wel praktisch qua kleur. Wit zul je toch sneller en vaker schoon moeten maken.

Een combinatie van zwart en hout. Ook erg leuk voor in je tuin.

En dan ook de 6 persoons- versie.