TUIN INSPIRATIE | VOEG KLEUR TOE AAN DE TUIN OF HET BALKON.

Voeg kleur toe aan je tuin of balkon.

De zomer is er weer! Jippie, en wat een lekker weer de laatste dagen. Lekker naar buiten of genieten in je eigen tuin of op het balkon. Heel veel kleur in huis is niet echt mijn ding, maar in de zomer in de tuin vind ik kleur eigenlijk wel heel erg vrolijk staan. Je hoeft natuurlijk niet gelijk voor een knal roze bank te gaan, maar misschien is het juist leuk om wat roze kussentjes op de bank neer te leggen, een leuk bijzettafeltje er bij te zetten en een losse stoel in een kleur te kiezen. Met een paar simpele ‘accessoires’ geeft dit jou tuin een totaal andere look.

Er is een tegenwoordig een groot assortiment tuinmeubelen  te vinden in de winkels en online. Hier onder heb ik 6 leuke meubeltjes in de kleuren en roze en blauw gevonden. Deze komen van de Leen Bakker.

Hier onder laat ik een aantal foto’s zien waar wat kleur is toegevoegd in de tuin.

Roze details! Zonder de kleine roze accessoires zou deze tuin er waarschijnlijk een beetje saai uit zien.

Een subtiel blauw kussentje zorgt voor een gezellige uitstraling.

Met bloemen kun je je tuin ook heel makkelijk stylen. Zet een paar mooie bloemen in de tuin of in wat losse potten. Wanneer je werkt met dezelfde kleuren versterkt dit het effect.

Wanneer je net als ik misschien niet zo snel voor veel kleur wil kiezen is een klein kussentje op de stoel en een kaars in een kandelaar al genoeg.

Hou jij niet zo van kleur, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Een neutrale tuin of een mooie zwart witte tuin is net zo mooi. Het is net wat jij mooi vindt.  Je hebt tegenwoordig ook veel mooie tuinkleden. Deze kan je onder je tafel neer leggen of bij je loungeset. Dit maakt het geheel helemaal

 

  • Alle afbeeldingen in dit bericht komen van de website van Leen Bakker.