WEBSHOP | INTERVIEW MET CYNTHIA VAN BELIEVE MODE.

WEBSHOP | INTERVIEW MET CYNTHIA VAN BELIEVE MODE.

We shoppen allemaal graag bij webshops, maar hoe leuk is het om te lezen wie er achter de webshops zitten! Lees vandaag het interview met Cynthia Lourens de eigenaresse van de webshop Believe Mode.

Over Believe Mode.
Cynthia is begonnen met de webshop toen ze zwanger was van haar zoontje Jake. Ze zocht kleding in de camouflage print maar kwam er al snel achter dat dit nergens te verkrijgen was. Dus ze nam de stap en begon haar eigen webshop met handgemaakte kinderkleding. Inmiddels is de webshop een groot succes en wordt de kleding wereldwijd verkocht. Jake, het zoontje van Cynthia is dan ook haar grootste inspiratiebron. Believe mode staat voor exclusief en hip.

Het opzetten en het ontwerpen is altijd al een droom geweest, ”Een droom die ik nu waarmaak!”

De webshop bestaat nu bijna 2 jaar en ik ben begonnen met de camouflage items. Deze camouflage items (wat ook nog steeds mijn favorieten zijn) en de kleding met leer zijn dan ook de items die het meeste verkocht worden. Ik ontwerp, bedenk en maak alles zelf.  Ik heb in mijn hoofd al bedacht wat ik voor mijn zoontje leuk zou vinden. Voor de meisjes kleding bedenk ik me wat ik mijn dochter zou aan doen. Vervolgens ga ik het uittekenen en kan het gemaakt worden. Alle items in onze webshop zijn dan ook handgemaakt.

Wat vindt je het leukste van het hebben van een webshop en hoe kennen ze jou?
Dat je andere kindjes ziet in jou eigen gemaakte kleding. De mensen kennen mijn webshop denk ik door de winkels waar ik aan lever en voornamelijk ook via social media. Op dit moment lever ik aan 12 winkels/webshops wereldwijd.

Ik verkoop alleen mijn eigen merk in mijn webshop. Naast mijn kleding heb ik ook ballenbakken van een ander merk online staan omdat er heel veel vraag naar is als ik foto’s van mijn zoontje in zijn kamer post. Ik hoop in de toekomst nog veel bekender te worden met mijn merk. Ik zou het ook zo tof vinden als mijn merk op de tv te zien zou zijn.

Hier onder een aantal setjes van de kleding die te koop zijn bij Believe Mode. De foto’s in deze blogpost zijn met toestemming van Cynthia toegevoegd aan dit bericht. Ben je toevallig op zoek naar leuke leggings, rokjes, broekjes, jumpsuits, tassen, jurkjes en nog veel meer leuks, Neem dan snel een kijkje op deze super leuke kinder webshop!