WEBSHOP | INTERVIEW MET STEFANIE VAN BABY´S CLOSET.

Interview met Stefanie van de webshop Baby’s Closet.

We shoppen allemaal graag bij webshops, maar hoe leuk is het om te lezen wie er achter de webshops zitten! Vandaag leren we Stefanie de eigenaresse van de webshop Baby’s Closet iets beter kennen. Stefanie was al jaren bezig met webshops. Tijdens haar schooltijd heeft ze er zelfs een scriptie over geschreven die ook nog is, is uitgegeven als boekje. Tijdens haar studie had ze al een webshop en werkt zelf naast haar webshop ook nog als webshop manager. Haar wens was altijd om toch iets voor zichzelf te beginnen en zo begon ze met Baby’s Closet.

 

Hoe ben je op het idee gekomen een webshop te beginnen?
Het idee van Babys Closet is al begonnen in 2014, ik pimpte rompertjes met verschillende stofjes en had daar een Facebook pagina bij. Toen ik zwanger werd, werd het idee een beetje in de ijskast gezet. En na de bevalling begon het toch wel weer te kriebelen, maar ik wist nog niet zo goed welke kant ik op wilde. Ik wilde sowieso met de naam verder, maar die rompers waren niet zo’n groot succes. Dus toen ben ik shirtjes gaan ontwerpen, heb ik het vervolgens laten drukken en hiermee mij ook ingeschreven bij de kvk. Ik heb een tijdje gebruik gemaakt van een gratis webshop maar heb op een gegeven moment besloten zelf t-shirts te gaan drukken. En later heb ik er meer vaart achter gezet, en nu wordt de shop regelmatig gevuld met nieuwe artikelen.

Met welke producten ben je begonnen?
Het T-shirt milk is my drug. Deze heb ik laten drukken, maar de kosten zijn hier zo hoog van dat het niet reëel is. Later ben ik begonnen met het zelf bedrukken en de eerste shirts waren bad boy, daddy’s little wingman en hello gorgeous. Ik doe alles alleen! Ik maak alles zelf, alleen koop ik een aantal basis artikelen in.

Wat vindt je het leukste van het hebben van een webshop?
Happy customers!

Hoe kennen mensen jou webshop?
Ik denk nu nog voornamelijk via social media, maar dat wil ik gaan uitbreiden door ook bijvoorbeeld offline dingen te gaan doen.

Welk product verkoop je het meest?
Het naam shirtje met de pijltjes. Ik ontwerp alles zelf

Wat is je favoriete product uit je webshop en verkoop je ook andere merken?
The social kid!! Veel te leuk! Ik verkoop in mijn shop op dit moment alleen mijn eigen producten.

Over 10 jaar… Dan hoop ik er mijn boterham mee te kunnen verdienen, mensen in dienst, ook kleding te laten maken als een eigen lijn. Misschien ook een stenen winkel? Wie weet je moet wat te dromen hebben.

Hier onder een aantal foto’s van Ivy in de artikelen van Baby’s Closet. Nemen jullie ook snel een kijkje op de webshop?

Shirtjes.

Haarbandjes.

Twinning is winning!