Win 4x Tickets voor Disney On Ice via mijn Instagram.

Disney On Ice.

Ik kan me nog herinneren dat ik hier vroeger als klein meisje ook eens naar toe ben geweest. Toen vond ik dit al helemaal geweldig. Het schaatsen, de muziek en de show. Het zijn herinneringen die gewoon in je hoofd blijven zitten.

Wij gaan dit jaar voor het eerst met Ivy. Ze is gek op Disney, onder andere frozen! En die is hier ook te zien. En ik mag een van jullie ook blij maken met tickets!

Er zijn verschillende data en locaties waar deze show te zien is. Ik mag kaartjes weggeven voor de show op 27 december in Utrecht. Let dus goed op, dat je deze datum ook kunt!

 

Win-Actie!
Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Wil jij met jou gezin op vrijdag 27 december om 19.30 naar de magische Disney on Ice show!?

Ik mag 4 zilveren tickets (t.w.v. € 26,50 per ticket) voor de show van Disney on Ice op vrijdag 27 december om 19.30 uur in Jaarbeurs Utrecht weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg @anoukdekker op Instagram
– Reageer onder mijn foto dat je mee doet, en tag 3 vrienden

– Voor een extra win-kans mag je deze win-actie delen in je stoty’s!

Deze give-away duurt tot 18-10-2019! De dag daarna maak ik de winnaar bekend. Veel succes. Liefs Anouk


Je kunt mee doen om te reageren onder mijn Instagram account.

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en overgetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland! Bron: website van Disney On Ice.

Ik hoop dat jullie dit net zo leuk vinden als ik! Veel liefs Anouk