WINACTIE OP INSTAGRAM | TAS VAN BY HINKE.

WIN EEN TAS VAN BY HINKE.

Deze week kun je op mijn Instagram een geweldige tas van By Hinke winnen. En echt, ze maakt de meest gave tassen!
Deze tas is gemaakt van leer en dus van goeie kwaliteit. Ik ben al een tijdje fan van haar tassen en heb er dus ook al een aantal die ik met veeeel liefde draag!

Ze zijn echt van goeie kwaliteit, en het leuke is dat je alle tassen bij haar zelf kunt samenstellen uit een kleuren en printjes pallet. Ik ging voor stipjes, want stipjes ik hou er van. In combinatie met zwart omdat ik dit erg veel draag.

Wil je een grote tas, een kleine tas, een portemonnee of een toilettas. Ze kan alles voor je maken!

 

De teskt vanaf Instagram!

X-MAS TASWINACTIE! 🎄 💕
Het is feest en daarom mag ik een van jullie deze fantastische tas van @byhinke geven. 🤩

Wat moet je doen!? – Volg @anoukdekker@byhinke
– Reageer onder deze post dat je mee doet en tag 2 vrienden die deze winactie niet mogen missen. – Voor een extra winkans mag je deze foto delen in je story’s. Vergeet ons niet te taggen anders zien we je deelname niet.

Deze winactie loopt tot 30 december! Op 31 december maken we de winnaar bekend. Veel succes. 🌸💗🤶

 

Hier onder nog een aantal foto’s van de tas, en eerlijk is eerlijk, hier wordt je toch verliefd op!?

 

Fijne dag allemaal!